Infraroodscans

Een van de speerpunten van Stichting KEN zijn de infraroodscans van woningen. Laat ook je huis scannen en ontdek waar de energielekken van je huis zijn!

 

Vul het volgende Formulier opgave warmtemeting in en verstuur dit naar ons. KEN neemt dan zp spoedig mogelijk contact met u op.


Hoge energierekening?

Door: Kees Wiersum 

Geplaatst op 22 november 2022

Doe er wat aan! Laat uw woning gratis scannen met een infraroodcamera.

 

Het behoeft geen uitleg, de hoge energierekening is het gesprek van de dag. De winter nadert, de zorgen ook. Veel mensen willen hun energierekening wel in de hand blijven houden maar weten niet goed hoe. Stichting Koggenland Energie Neutraal helpt: we gaan weer woningen scannen in de gemeente Koggenland!

Stichting KEN heeft gedurende de laatste jaren veel ervaring opgedaan om door middel van infrarood scans zichtbaar te maken of en wáár de energielekken in uw huis zich bevinden.

 

KEN komt langs met goed opgeleide vrijwilligers om mogelijke energielekken op te sporen. Ook kunnen deze scans nuttig zijn om reeds gerealiseerde isolatie te controleren

De scans zijn gratis. Wel vragen wij u een vrijwillige bijdrage; we werken met vrijwilligers en maken kosten. Het is aan u hoeveel en of u een bijdrage wilt overmaken. Aarzel niet en meld u aan!